Akomodim

Akomodim special në ambiente komode dhe relaksuese për të gjithë pushuesit, dy hapa larg detit. Ju mund të zgjidhni të pushoni në dhoma për çifte, plot shije dhe elegancë, ose në apartamente me hapësirë për gjithë familjen. Resorti Bojo jua mundëson të gjitha.
Dhoma me pamje nga deti, të bollshme, të pastra dhe të rehatshme, si dhe shërbim ideal në çdo ambient. Ndihuni si në shtëpi!
Krahas pamjes së mrekullueshme, plazhit të pastër dhe shërbimit cilësor, “BOJO RESORT” është vendi ideal i pushimit për gjithë familjen tuaj.

Copyrights © 2019 Bojo Resort | All rights reserved.