FEEL THE GREEN & LIVE THE BLUE

Resorti Bojo ështe një nga pikat më atraktive të Radhimës, me një seri shërbimesh për pushuesit:
Akomodim, restorant, beach-bar,piceri, kënd lojrash për fëmijët, sporte në det dhe një sërë aktivitetesh dhe surpriza gjatë ditës për ti bërë edhe më të bukura pushimet tuaja.
Një vend i vetëm ku do ti gjeni të gjitha, mes gjelberimit dhe detit!
Ky ambjent, ku natyra ka bërë mrekullinë e saj është vendi ideal për të relaksuar dhe qetësuar mendjen dhe shpirtin tuaj.
Nuk na ngelet vecse t’ju themi se destinacioni juaj i rradhës duhet të jetë Resorti "BOJO".

Beach Bar

Shijoni koktejle pafund nën
tingujt e muzikës verore

Hotel

Dhoma për çifte & familjarë,
afër bregdetit fantastik të Radhimës

Nature

4000 metra katror hapësirë të gjelbëruar
me pemë të ndryshme, nga pemet, deri tek lulet dekorative

Restaurant

Menu e pasur internacionale
me prodhime deti gjithmonë të freskëta

+355 69 20 79 023

Rruga Radhimë-Vlorë
Vlorë, Albania

info@bojoresort.al

Bojo Resort

Resorti Bojo

© Copyright 2019 Bojo Resort. All Rights Reserved.

Copyrights © 2019 Bojo Resort | All rights reserved.