Ambiente të gjelbëruara

Resorti Bojo – aty ku të sheh syri natyrën në të gjitha format e saj!
Ajri i pastër dhe qetësia do t’ju krijojnë kushtet ideale për të kaluar pushime të paharrueshme.
Hapësira e madhe e resortit ju krijon qetesi dhe atmosferë tërheqese.
Me 4000 metra katror hapësirë të gjelbëruar me pemë, nga ullinjtë, palmat e deri tek lulet dekorative.
Tek Resorti Bojo ju presin ambiente speciale për aktivitete sportive, individuale ose në grup, për të rritur dhe fëmijë mes freskisë së barit dhe të detit!
Resorti Bojo ju fton gjatë gjithë vitit të bëheni pjesë e aktiviteteve sportive ujore, si dhe të eksploroni natyrën përmes udhëtimeve me barka në pikat turistike të gjirit të Vlorës, plazhit ekzotik të Karaburunit, Sazanit dhe zonat perreth.

Copyrights © 2019 Bojo Resort | All rights reserved.