Plazhi

Tek Resorti Bojo plazhi është i strukturuar, i ndarë në zona, ku mbizotëron qetësia dhe uji i pastër si kristali. Çadrat komode për gjithë familjen kanë hapësrë të bollshme nga njëra – tjetra për t’ju dhënë privatësinë e kërkuar, shoqëruar me përsosmërinë e servirjes së coctaile-ve nga Beach Bari.

Çdo ditë organizohen Dance – Zumba me instruktorë kërcimi dhe atmosfera festive nuk mbaron kurrë.
Pushimet tuaja kthehen në një festë të vërtetë në Resortin Bojo.

Copyrights © 2019 Bojo Resort | All rights reserved.