Restorant dhe Piceri

Në mjedisin elegant të resortit Bojo mund të shijoni kuzhinën e përzgjedhur
të restorantit dhe picerisë me një menu të pasur internacionale:
• Prodhime deti gjithmonë të freskëta
• Pica në cdo orë të ditës
• Verërat më të mira
• Servirje në natyrë apo në ambiente të mbyllura
Resorti Bojo do t’ju falë një eksperiencë të pakrahasueshme!
Përsosmëria e servirjes në resortin tonë është një alternative perfekte ndërmjet shërbimit cilësor dhe gatimit. Një ndërthurje origjinale e servirjes në natyrë dhe në ambjente të mbyllura.

Copyrights © 2019 Bojo Resort | All rights reserved.